• 2 Oameni

Vitrina de vin Liebherr WKt 5551, capacitate 499, iluminare LED, clasa energeica E

Cod Produs:
WKt 5551
Descriere
Estimeaza cost livrare:
Livrare estimata:
2-15 zile
Garantie:
24 luni

deschidere-colet Deschiderea coletului la livrare

rate-fara-dobanda Rate fara dobanda


Disponibilitate:
Stoc furnizor
7.73900 lei




De mai bine de 60 de ani Liebherr s-a specializat in productia de frigidere si congelatoare cu noi tehnologii si inovatii. Topul prioritatilor Liebherr sunt: calitatea superioara a produselor, design-ul elegant inca de la stadiile initiale de proiectare si solutii noi, moderne de a asigura o prospetime indelungata a alimentelor. In plus, componentele si materialele exclusive impreuna cu cele mai recente procese de productie asigura eficienta energetica si performanta pentru multi ani.





Gama GrandCru/Gama Vinothek

Vitrinele de vin GrandCru/Vinothel asigura conditii similare cu cele dintr-o crama de vinuri. In aceste aparate, predomina o temperatura constanta in intreg aparatul, ce poate fi reglata intre +5°C si +20°C, in functie de necesitati. Aceste vitrine pentru pastrarea vinului sunt ideale pentru depozitarea vinurilor pe termen lung si pot gazdui, de asemenea, o cantitate mare de vin la temperatura de servire. Vitrinele de vin GrandCru/Vinothek sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni si stiluri pentru a corespunde cu o gama variata de cerinte.

 





Iluminare LED

Iluminarea inovatoare cu LED-uri garanteaza o iluminare uniforma a interiorului si absenta radiatiilor UV. LED-urile genereaza, de asemenea, caldura minima, si prin urmare, vinurile pot fi prezentate sub iluminatorul frumos pentru perioade lungi fara a genera caldura.

 

   


Alarma usa


Alarma sonora a usii alerteaza utilizatorul daca usa a ramas deschisa pentru mai mult de 60 de secunde, pentru a proteja elementele stocate.
 





Functia de blocare

Functia poate fi activata pentru a impiedica oprirea accidentala a aparatului. Un simbol pe panoul de comanda indica atunci cand functia de blocare este activata.

 





Temperatura uniforma

O conditie esentiala pentru maturarea optima a vinurilor este o temperatura constanta de depozitare. Temperatura ideala pentru maturarea tuturor vinurilor, indiferent daca sunt albe sau rosii, se afla intre +10°C si +12°C. Temperatura reglata a interiorului este mentinuta constanta, chiar daca exista fluctuatii considerabile de temperatura ambianta, datorita combinatiei de componente electronice de precizie si a tehnologiei avansate de climatizare.

 

   


Filtru de carbune activ FreshAir


In timpul depozitarii prelungite, vinurile pot fi afectat negativ de mirosurile neplacute din mediul inconjurator. Calitatea optima a aerului in interiorul vitrinelor de vin Liebherr este garantata gratie filtrului de carbune activ FreshAir, care purifica aerul care intru si este usor de inlocuit.
 





Protectie impotriva vibratiilor

Special dezvoltate, compresoarele cu vibratii extrem de reduse asigura ca toate vitrinele de vin de la Liebherr ofera un mediu de stocare ideal pentru vinuri.

 

   


Umiditate ideala


Mentinerea umiditatii corecte este de mare importanta la momentul depozitarii vinurilor, deoarece ajuta la mentinerea dopurilor suple si previne uscarea acestora. Si, pentru a pastra dopurile umede in interior, sticlele de vin trebuie sa fie intotdeauna depozitate orizontal in timpul depozitarii pe termen lung. Cu un nivel de umiditate de peste 50%, vitrinele de vinuri Liebherr asigura conditii de prima clasa. Nivelul de umiditate din interiorul vitrinei de pastrare a vinului poate fi reglata cu ajutorul butonului de ventilatie.
 





Incalzire integrata

Un sistem de incalzire integrat permite temperaturii aparatului sa creasca. Acest lucru poate fi foarte improtant pentru vinul rosu, care trebuie sa fie temperat la aproximativ +18°C.

 

   


Usi reversibile


Aparatele sunt echipate din fabrica cu balamale de usa pe partea dreapta, interschimbabile. Usile reversibile permit utilizarea optima a aparatului oriunde este amplasat.
 

CARACTERISTICI GENERALE

Clasa energeticaA++
Clasa energetica conform noilor reglementari UEE
Capacitate (L)499
Nivel de zgomot (dB)39 dB(A)
Clasa climatica SN-T
Dimensiuni (L x A x H)70 x 74.2 x 192 cm
FunctiiProtectie pentru copii
CuloareMaro

General

BrandLiebherr
DisponibilitateStoc furnizor
Livrare estimata:2-15 zile
Pretul produsului include taxa verde aferenta colectarii, tratarii si eliminarii DEEE in valoare de (LEI cu TVA)170.82
Garantie:24 luni

Frigider

Material rafturiLemn masiv
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va autentificati sau sa va creati un cont

Intrebari si raspunsuri

Nici o întrebare încă. Fii primul care pune întrebarea!