Aeroterma Rowenta SO2210, 2000 W , 2 trepte de putere, Treapta de aer rece, Termostat mecanic, Protectie anti-inghet, Negru

Cod Produs:
SO2210F0
Garantie:
24 luni

deschidere-colet Deschiderea coletului la livrare.

Disponibilitate:
Indisponibil
24900 lei 10898 lei
din care Taxa verde: 118 lei

COMPACT

         

2 VITEZE DE ÎNCĂLZIRE REGLABILE


Compact Power economiseste spatiu fiind cu 15% mai compact decât versiunea anterioară. O puteti potrivi în mai multe locuri în acelasi timp păstrând căldura ei puternic de partea ta!
 
Seta cu usurintă nivelul de încălzire dorit cu ajutorul butonului de selectie. Alegeti între setarea min pentru utilizare discretă, prelungită sau setarea maximă pentru o setare mai puternic, rapid-încălzire.

Usor de transportat, usor de depozitat

         

Temperatura

 

         

 


Mânerul de transport vă permite să luati sisteme de încălzire oriunde doriti. Deplasa între camera de zi si dormitor sau chiar aduce atunci când călătoriti. Datorita dimensiunilor sale compacte, acesta poate fi depozitat cu usurintă la distantă fără a lua mult spatiu.
 
Acest lucru vă oferă sisteme de încălzire setări diferite pentru confortul dumneavoastră. Alegeti între lung sau utilizare rapidă încălzire cu min si setările de încălzire max. Actualizati-vă sau aerisiti camera cu functia ventilatorului se răcească.

REGLABIL putere de până la 2000 W

         

FAN COOL

 

         

 


Sistemul de placi flexibile asigura adaptarea aparatului in functie de grosimea suvitei de par.
 
Cablu pivotant 360° pentru usurinta in utilizare.

TERMOSTAT

         

SIGURANȚĂ ÎMBUNĂTĂȚITĂ

 

         

 


Se reglează temperatura dorită a camerei pentru un confort maxim si confort, cu termostat sau setati-l pe setarea înghet-garda pentru a mentine temperatura camerei peste 0 ° C
 
Utilizati în conditii de sigurantă sisteme de încălzire cu dumneavoastră multumită de familie cu standardele de sigurantă de retea conforme.

Caracteristici generale

Termostat de sigurantaDa
Tip rezistentaCuart
Termostat de camera reglabilDa
Siguranta si protectie supraincalzireDa

General

BrandRowenta
DisponibilitateIndisponibil
Garantie:24 luni
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre:Aeroterma Rowenta SO2210, 2000 W , 2 trepte de putere, Treapta de aer rece, Termostat mecanic, Protectie anti-inghet, Negru
Rating-ul dumneavoastra

Intrebari si raspunsuri

Nici o întrebare încă. Fii primul care pune întrebarea!