Cuptoare cu microunde


Filtrele tale
Filtrele tale
Filtre aplicate
  1. Pret
    15.900 - 16.200

3 Articole

Setati descendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista
    • Cuptor combi cu microunde Miele VitroLine H 7840 BM GRGR, 43 L, 1000 W, Functie pastrare la cald, Grill, Timer, Gri grafit
      Stoc furnizor
      15.98900 lei
      • Cuptor combi cu microunde Miele PureLineH 7840 BM EDST, 43 L, 1000 W, Functie pastrare la cald, Grill, Timer, Negru
        Stoc furnizor
        15.98900 lei
        • Cuptor combi cu microunde Miele VitroLine H 7840 BMX GRGR, 43 L, 1000 W, Functie pastrare la cald, Grill, Timer, Gri grafit
          Stoc furnizor
          16.16900 lei

        3 Articole

        Setati descendent
        pe pagina
        Tip afisare Grila Lista

        Cuptoare cu microunde

        Micul dejun reprezinta o prioritate pentru toti cei care isi doresc un stil de viata sanatos precum si un inceput de zi corect. Pregatit cel mai adesea pe graba, acesta garanteaza valorile nutritive necesare pentru o zi de succes precum si pentru o sanatate fara probleme. Prin urmare, nu ar trebui sa sari peste acest ritual al micului dejun, ci dimpotriva sa il respecti cu strictete.

        Diminetile pot fi foarte alerte, mai ales atunci cand te-ai trezit tarziu, iar de aceea Demax ti-a pregatit o gama de electrocasnice mici cu ajutorul carora poti eficientiza la maxim putinul timp pe care il ai la dispozitie dimineata. Iar oferta de cuptoare cu microunde reprezinta cel mai bun exemplu in acest sens.

        Cuptorul cu microunde poate fi cel mai bun prieten al tau dimineata. Iti incalzeste mancarea pregatita cu o zi inainte si te poate ajuta sa obtii un mic dejun rapid, sanatos si gustos. Vei putea pune in farfurie alimente carora nu le va lipsi prospetimea sau valorile nutritive, totul intr-un timp record!

        Iti oferim posibilitatea de a alege un cuptor cu microunde incorporabil si totodata avem o oferta atragatoare de cuptoare cu microunde independente. Modele de la Samsung, Toshiba si Daewoo te asteapta la preturi excelente si cu tehnologii de ultima generatie.

        Gama variata de cuptoare cu microunde de pe Demax reprezinta un avantaj consistent, deoarece vei avea astfel posibilitatea de a alege modelul ce se va integra cel mai bine in decorul bucatariei tale.

        De asemenea, tehnologiile cu care aceste cuptoare cu microunde sunt dotate vor contribui enorm la imbunatatirea confortului zilnic. Alege un cuptor cu microunde Samsung ce are in dotare peste 20 de moduri de gatit, un interior din ceramica usor de curatat si totodata cu tehnologie antibacteriana. Te vei convinge foarte rapid ca ai luat cea mai buna decizie. Modul ECO te va ajuta sa faci generoase economii de energie, raportul calitate – pret fiind asadar unul excelent!