ATV


Filtrele tale
Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

ATV

Iubesti adrenalina si plimbarile in locuri greu accesibile din natura? Daca raspunsul este unul afirmativ, cu siguranta te-a atras mereu ideea achizitionarii unui ATV. Acum ai ocazia sa iti cumperi un ATV performant la un pret excelent din oferta pe care ti-am pregatit-o!

Vei gasi o gama variata de ATV-uri RDB ce difera intre ele nu numai prin design ci si prin performante. Astfel, vei putea alege de la modele cu capacitate cilindrica de la 50cc pana la 250cc. Puterea face diferenta iar daca iti doresti sa atingi viteze de pana la 70 km/h, pentru a simti pe deplin adrenalina si aerul curat din mijlocul naturii, cu siguranta ar trebui sa optezi pentru un model de 250cc cu motor in 4 timpi.

Alegand un ATV din oferta Demax te vei putea bucura apoi de lungi plimbari la munte, in conditii de siguranta si totodata beneficiind de performante remarcabile ce te vor ajuta sa cuceresti fiecare loc neexplorat din natura. Vei trai experiente inedite si totodata vei acumula amintiri demne de povestit si altora!

Cumpara acum un ATV si il vom trimite la tine in cel mai scurt timp posibil, garantand livrarea in cele mai bune conditii.