Aspiratoare & Suflante

1 articol

Setati ascendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista

1 articol

Setati ascendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista

Aspiratoare & suflante

Orice lucrare de amenajare a locuintei implica in mod automat prezenta deranjului cauzat mai ales de mizeria ce rezulta in mod inevitabil in urma unor astfel de lucrari, indiferent de anvergura lor. Ei bine, te poti ocupa de aceste lucrari de amenajare sau de bricolaj fara a lasa prea mult deranj in urma, iar asta cu ajutorul aspiratoarelor si suflantelor din oferta Demax.

Daca lucrarile efectuate implica interventia pentru modificarea peretilor, cu siguranta praful se va extinde peste tot. Apoi, vei avea foarte mult de munca pentru indepartarea lui. Totusi, te poti asigura ca praful si mizeria nu se raspandesc in intreaga locuinta folosind un aspirator in apropierea locului in care se lucreaza, astfel incat praful rezultat sa ajunga direct in sacul aspiratorului.

Cu o capacitate de aspirare de pana la 74 de litri pe secunda, aspiratoarele Bosch Professional iti garanteaza ca mizeria rezultata in urma lucrarilor desfasurate nu se va raspandi in intreaga locuinta. Vei in gasi in aceasta categorie diferite modele de aspiratoare profesionale iar astfel poti alege modelul care corespunde nevoilor tale si a bugetului stabilit.

De asemenea, suflantele cu aer cald Bosch Professional se vor dovedi a fi de mare ajutor atunci cand ai nevoie de o uscare rapida a anumitor suprafete dar si in multe alte lucrari de bricolaj!

Profita de preturile reduse si alege uneltele de care ai nevoie!