• 2 Oameni

Congelator Liebherr GN 5275, 360 L, clasa C, H 195 cm, racire NoFrost, functie SuperFrost, Alb

Cod Produs:
GN 5275
Descriere
Estimeaza cost livrare:
Livrare estimata:
2-15 zile
Garantie:
24 luni

deschidere-colet Deschiderea coletului la livrare

rate-fara-dobanda Rate fara dobanda


Disponibilitate:
Stoc furnizor
7.26900 lei




De mai bine de 60 de ani Liebherr s-a specializat in productia de frigidere si congelatoare cu noi tehnologii si inovatii. Topul prioritatilor Liebherr sunt: calitatea superioara a produselor, design-ul elegant inca de la stadiile initiale de proiectare si solutii noi, moderne de a asigura o prospetime indelungata a alimentelor. In plus, componentele si materialele exclusive impreuna cu cele mai recente procese de productie asigura eficienta energetica si performanta pentru multi ani.

   
BluPerformance

Mai mult volum in interior pentru alimente, spatios si eficient energetic in timpul functionarii, silentios si confortabil in manipulare si cu un design excelent: In domeniul refrigerarii si congelarii, aparatele Liebherr BluPerformance stabilesc noi accente si standarde.
 

   
NoFrost

Cu NoFrost, bunul de congelat este congelat prin intermediul aerului recirculat si umiditatea este derivata. Ca urmare, compartimentul congelator ramane intotdeauna fara gheata, iar alimentele mai ingheata.
 

   
Display color 2,4”

Display-ul tactil de inalta rezolutie, cu contrast ridicat de 2,4” este montat in spatele usii si permite o setare intuitiva a temperaturii.
 

   
Maner cu mecanism de deschidere integrat

Manerele robuste cu mecanism de deschidere integrat in optica nobila si de calitate superioara, permit o deschidere usoara confortabila si fara efort.
 

   
LED

Iluminarea perfecta a sertarelor congelatoare extinse este asigurata de LED-uri puternice, durabile si ecologice.
 

   
Sertare pe role cu rulare usoara

Pentru a indeparta produsele in mod optim, cu un efort minim, chiar si in cazul sarcinii maxime, sertarele congelatoarelor BluPerformance sunt asezate pe roti cu rulare usoara. Pentru indepartarea sau depozitarea convenabila a produselor, in special in cazul aparatelor mai inalte, sertarul superior se inclina usor la extragere. Datorita pozitiei si dimensiunii sale, sertarul inferior este ideal pentru depozitarea ghetii, ierburilor si a altor ambalaje mici.
 

   
Smart Device

La aparatele Liebherr marcate cu „SmartDevice”, SmartDeviceBox permite controlul aparatului si utilizarea altor servicii prin calculatoare si dispozitive mobile. SmartDeviceBox poate fi comandata ca accesoriu. La unele aparate, SmartDeviceBox este deja integrat, este indicat de „i” in denumirea aparatului - de exemplu „KBi 4350”.
 

   
Afisaj de stare

Afisajul de stare pe modelele BluPerformance se integreaza perfect si discret in usa aparatului, facilitand detectarea rapida vizuala cand usa este inchisa. O lumina albastra indica functionarea impecabila a aparatului. In cazul unei stari diferite, afisajul pulseaza rosu si se emite suplimentar un semnal sonor.
 

   
SuperFrost

Pentru racirea blanda a vitaminelor alimentelor proaspat depozitate, SuperFrost creeaza rezerve mai mari de temperaturi reci. Recomutarea temperaturii de -32°C in compartimentul congelator la temperatura initiala, se realizeaza in functie de timp sau cantitate si contribuie astfel, la economisirea energiei electrice.
 

   
Garnitura a usii

Garnitura usii reversibila, sustine depozitarea alimentelor in conditii de siguranta. Optic adecvat pentru culoarea usii sau a carcasei, poate fi usor conectata, curatata sau inlocuita, permitand astfel, o igiena perfecta.
 

   
VarioSpace

Prin indepartarea compartimentelor congelator si a rafturilor intermediare din sticla aflate in spate, se creeaza VarioSpace, sistemul practic pentru spatiul de depozitare suplimentar.
 

CARACTERISTICI GENERALE

Clasa energeticaA+++
Clasa energetica conform noilor reglementari UEC
Tip panou de comandaTouchscreen
Capacitate (L)360
Autonomie fara curent20 h
Nivel de zgomot (dB)38 dB
Clasa climatica SN-T
Dimensiuni (L x A x H)70 x 75 x 195 cm
CuloareAlb

General

BrandLiebherr
DisponibilitateStoc furnizor
Livrare estimata:2-15 zile
Pretul produsului include taxa verde aferenta colectarii, tratarii si eliminarii DEEE in valoare de (LEI cu TVA)199.30
Garantie:24 luni

Congelator

Numar compartimente congelator8
Capacitate de congelare26 kg/ 24 h
Sistem de racire congelator No FrostDa
Sistem dezghetare congelatorAutomat
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va autentificati sau sa va creati un cont

Intrebari si raspunsuri

Nici o întrebare încă. Fii primul care pune întrebarea!