Masina de spalat vase incorporabila Miele G 4263 Activ Special Scvi

  Cod Produs:
  G 4263 Activ Special Scvi

  deschidere-colet Deschiderea coletului la livrare.

  deschidere-colet Deschiderea coletului la livrare.

  Disponibilitate:
  "Indisponibil"
  4.30500 lei


  ComfortClose


  Cel mai bun concept inventat pentru usi Veti ramane uimit de cat de rapid se deschide si se inchide usa aparatului Miele. Comod: Usa va ramane in pozitia aleasa de dvs.
   
  Garantie de protectie la apa


  Pentru protectia impotriva daunelor cauzate de apa, masinile de spalat vase Miele sunt dotate cu Waterproof System. In caz de daune mat. cauzate de un defect la sistem de protectie impotriva scurgerilor de apa, aveti siguranta unei garantii de 20 de ani. Conform termenilor si conditiilor privind acest sistem, Miele va suporta costurile pentru daunele materiale rezultate ca urmare a defectiunilor aparute, cu conditia ca aparatul sa fi fost montat de pers. autorizate.
     Start intarziat - Economisiti energie in timp ce dormiti


  Cu startul intarziat, inceperea programului poate fi programata cu pana la 24 de ore in avans. Acest lucru va permite sa operati masina de spalat vase oricand va convine si sa beneficiati de tarifele mai mici (de noapte) la electricitate.
  Indicator numaratoare inversa timp - Toate informatiile dintr-o privire


  Indicatorul pentru numararea inversa a timpului va permite sa stiti cat timp trebuie alocat pentru programul selectat. Acest indicator va tine in permanenta la curent cu stadiul programului masinii de spalat vase.
   
  Comenzi - Intotdeauna confortabil


  Masinile de spalat vase Miele va trateaza cu o interfata de inalta calitate: senzor convenabili, ecran de text cu informatii usoare pentru utilizator si un panou de comanda inclinat, usor de vizualizat pentru o operare ergonomica.
   
  Sertar pentru tacamuri original


  Disponibil de la Miele de peste 25 de ani Tava pentru tacamuri, o inventie Miele, ofera numeroase beneficii: Toate tacamurile sunt pozitionate separat si nu se zgarie. Depunerile sunt indepartate complet, iar tacamurile sunt uscate perfect. In plus, descarcarea este comoda si igienica.
   
  Optiunea standard


  Designul Comfort al cosului are urmatoarele caracteristici: Tava pentru tacamuri, manere pentru cosuri, cos superior reglabil pe inaltime, un rand de tepi fix in cosul superior, zona Multi-confort in cosul inferior si 2 randuri de tepi in cosul inferior.
   
  Elegante si functionale


  Manerele ergonomice ale cosului fac incarcarea si descarcarea mai usoare. Calitatea ridicata este evidenta in materialele premium utilizate in procesul de fabricatie.
   
  Utilizare optima a spatiului


  Pentru toate masinile de spalat vase de la Miele, inaltimea cosului superior poate fi reglata cu usurinta - chiar si cand acesta este inclinat. Puteti obtine pana la 9 pozitii. Acest lucru va permite sa utilizati la maximum cabinetul de spalare de fiecare data cand folositi masina de spalat vase.
   
  Pozitia perfecta pentru fiecare vas


  Noua zona MultiComfort unica poate fi utilizata pt. vase de diferite dim. (cu diam. de pana la 35 cm) pe trei randuri. Tocatoarele, platourile de servire si recipientele goale, precum bolurile sau paharele de bere inalte pot fi, si ele, depozitate astfel incat sa economisiti spatiu. La unele modele, intregul cos inferior poate fi rearanjat cu usurinta pentru a oferi o suprafata mare si plana pentru oale si vase mari si articole voluminoase.
   
  Economisiti pana la 50 % electricitate


  Toate masinile de spalat vase Miele pot fi conectate la o sursa de apa fierbinte cu temperatura de pana la 60°C. Acest lucru reduce consumul de energie cu pana la 50%, iar durata programului cu pana la 10%. Cu programul ECO, consumul de electricitate al masinii dvs. de spalat vase scade chiar si la 0,45 kWh.
   

  Caracteristici generale

  Consum anual energie (kWh)299
  Nivel zgomot46 dB
  Capacitate(seturi)13
  Consum apa / an3780 L
  Frecventa (Hz)50
  Start intarziatPana la 24 ore
  Culoare afisajGalben
  Design CosConfort
  Dimensiuni nisa (L x I x A mm)600 x 805-870 x 570
  Incarcare tacamuriTava pentru tacamuri
  Indicator numaratoare inversaDa
  Lungimea cablului electric (m)1.7
  Lungimea furtunului de admisie apa (m)1.5
  Lungimea furtunului de evacuare apa (m)1.5
  Mecanism inchidere usaComfortClose
  Program ECODa
  Suport pentru cesti FlexCare1
  Testare functionalaAcustica
  ThermoSaveDa
  Tip uscareTurbotermica prin recirculare
  Waterproof SystemDa
  Putere electrica totala (kWh)2.2
  Versiune panou frontalPanou frontal complet integrat
  Clasa de uscareA
  Consum apa in programul de spalare cu senzor (l)13.5
  Masina de spalat vase electrica cu apaDa
  Mat.No10234450
  Normal 55 gradeDa
  Oale si tigai75 grade
  Program scurtDa
  Spalare blanda cu senzorDa
  Spalare cu senzorDa
  Scrie o recenzie
  Spune-ne parerea ta despre:Masina de spalat vase incorporabila Miele G 4263 Activ Special Scvi
  Rating-ul dumneavoastra