GROHE StarLight

Pur si simplu stergeti robinetul cu o carpa uscata - suprafata extra neteda este rezistenta la zgarieturi si asigura un luciu de durata. Veti economisi timp de curatare in timp ce robinetul dvs. intodeauna va arata stralucitor si nou.

 

    SpeedClean

Intr-adevar, numele spune totul: cu tehnologia SpeedClean, veti indeparta calcarul de pe pipa de scurgere intr-o clipita datorita unei duze de silicon. O stergere rapida cu defetele este tot ce este necesar pentru a elimina orice depuneri de calcar, economising o multime de timp si efort!
 

Inner WaterGuide

Izolatie puternica a ghidajului de apa din interiorul dusului impiedica supraincalzirea suprafetei, astfel incat sa nu fie niciodata prea fierbinte pentru a putea fi atinsa. In acelasi timp, aces lucru serveste la protejarea finisajului dusului GROHE, marind durabilitatea acestuia.

 

    GROHE DreamSpray

Tehnologia GROHE DreamSpray transforma dusul dvs. zilnic intr-o experienta de relaxare luxoasa. Ingineria avansata a perei dusului asigura un debit echilibrat de apa din toate duzele, indiferent de modelul de pulverizare ales.
 

GROHE TurboStat

Tehnologia noastra precisa de control asigura o curgere instantanee a apei la temperatura dorita si o mentinere constanta, indiferent de flctuatiile presiuni sau aprovizionarii cu apa.

 

    GROHE EcoJoy

Grohe EcoJoy reduce consumul de apa cu pana la 50% fara a compromite performantele. De fiecare data cand porniti robinetul, va puteti bucura de un jet complet de apa in timp ce, totusi, economisiti si bani.
 

    GROHE SafeStop

Ideala pentru casele cu copii, aceasta caracteristica de siguranta este setata la 38 grade C, impiedincandu-va sa cresteti temperatura apei prea mult. Daca se doreste, pot fi selectate temperaturi mai mari prin apasarea butonului. Optional, pentru o siguranta suplimentara: GROHE SafeStop Plus, usor de montat, asigura o temperatura care nu depaseste 43 grade C
 

Caracteristici generale

Presiune minima recomandata1.0 bar
Oprire de siguranta38 grade C GROHE SafeStop
DurabilitateInner WaterGuide pentru durabilitate crescuta In utilizare
Pulverizare perfectaTehnlogia GROHE DreamSpray
Sistem anti-calcarSpeedClean
Compus din:Para de dus, Bara de dus 60 cm, Furtun dus 175 cm
Cartus compactGROHE TurboStat cu termoelement din ceara
CuloareArgintiu
Comutator cu revenire automataCada/dus
Garnitura ceramica1/2, 180 grade
Limitare optionala de temperaturaGRPHE SafeStop Plus 43 grade C
Supapa integrata contra reluxuluiDa
Suprafata cromataGROHE StarLight

General

DisponibilitateIndisponibil
Garantie:60 luni
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre:Pachet GROHE compus din Baterie cada 34567000 cu termostat si Set dus 27644001 cu 3 jeturi, Argintiu
Rating-ul dumneavoastra