GROHE StarLight

Pur si simplu stergeti robinetul cu o carpa uscata - suprafata extra neteda este rezistenta la zgarieturi si asigura un luciu de durata. Veti economisi timp de curatare in timp ce robinetul dvs. intodeauna va arata stralucitor si nou.

 

    SpeedClean

Intr-adevar, numele spune totul: cu tehnologia SpeedClean, veti indeparta calcarul de pe pipa de scurgere intr-o clipita datorita unei duze de silicon. O stergere rapida cu defetele este tot ce este necesar pentru a elimina orice depuneri de calcar, economising o multime de timp si efort!
 

Inner WaterGuide

Izolatie puternica a ghidajului de apa din interiorul dusului impiedica supraincalzirea suprafetei, astfel incat sa nu fie niciodata prea fierbinte pentru a putea fi atinsa. In acelasi timp, aces lucru serveste la protejarea finisajului dusului GROHE, marind durabilitatea acestuia.

 

    GROHE DreamSpray

Tehnologia GROHE DreamSpray transforma dusul dvs. zilnic intr-o experienta de relaxare luxoasa. Ingineria avansata a perei dusului asigura un debit echilibrat de apa din toate duzele, indiferent de modelul de pulverizare ales.
 

    GROHE EcoJoy

Grohe EcoJoy reduce consumul de apa cu pana la 50% fara a compromite performantele. De fiecare data cand porniti robinetul, va puteti bucura de un jet complet de apa in timp ce, totusi, economisiti si bani.
 

       GROHE SilkMove

   Acest robinet premium vine cu o tehnologie de reglare continua a temperaturii apei si a volumului de apa, asiguranta o     functionare fara efort a levierului chiar si dupa ani de utilizare

 

Caracteristici generale

Presiune minima recomandata1.0 bar
Compatibil cu boilereDa
DurabilitateInnerWaterGuide pentru durabilitate crescuta in utilizare
Pulverizare perfectaTehnologia GROHE DreamSpray
Sistem anti-calcarSpeedClean
Compus din:Para de dus, suport de perete 60 cm, furtun de dus 175 cm
Pachet compus din:Baterie, set dus ( para dus, suport perete, furtun dus )
Reducerea treptata a debituluiGROHE SprayDimmer
Limitator debit reglabilDa
CuloareArgintiu
Iesire de dus1/2 " cu valva sens-unic integrata
Functie rasucire furtunFunctia Twistfree pentru prevenirea rasucirii furtunului

General

DisponibilitateIndisponibil
Garantie:60 luni
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre:Pachet GROHE compus din Baterie dus 23268000, Set dus 27242001 cu 2 tipuri de pulverizare, Argintiu
Rating-ul dumneavoastra