Telefoane Tablete & Gadgets

Articolele 1-40 din 362

Setati ascendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista

Articolele 1-40 din 362

Setati ascendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista

Telefoane, Tablete si Gadgets

Cum ar arata viata noastra fara telefon? Daca primul telefon mobil aparut pe piata in 1983 cantarea aproximativ 1.1 kg, astazi avem acces la tehnologii inovative incorporate in dispozitive cat mai mici si foarte complexe. Practic, am trecut de la „caramida” cu butoane, la un dispozitiv multifunctional cu ajutorul caruia putem telefona, trimite mesaje SMS sau MMS celor dragi, naviga pe internet sau GPS, localiza prieteni sau accesa diferite aplicatii.

Pe Demax poti alege dintr-o gama variata de telefoane sau tablete, in functie de dimensiunea ecranului, display, culoare sau specificatii, pentru a te putea bucura la maxim de noul tau telefon. Daca esti pasionat de filme sau doresti sa urmaresti videoclipurile preferate, vei avea nevoie de un dispozitiv cu o baterie de mare capacitate, care sa iti asigure functionalitatea pe parcursul intregii zile.

Daca esti pasionat de fotografie, profita de ofertele noastre promotionale si alege un telefon performant care sa iti permita sa te simti ca un fotograf profesionist.

Pentru pasionatii de carti si reviste digitale sau chiar pentru impatimitii de gaming, tableta se poate dovedi a fi alegerea ideala. Mult mai portabila decat un laptop, garanteaza o autonomie mare si poate reprezenta doza de divertisment pe care o vei purta peste tot cu tine.

Indiferent care sunt pasiunile tale, pe Demax vei gasi gadgeturile care te vor ajuta sa le pui in practica exact dupa bunul plac.