Storcatoare


Filtrele tale
Filtrele tale
Filtre aplicate
 1. Disponibilitate
  Indisponibil
 2. Brand
  Electrolux

1 articol

Setati descendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista
  • Storcator de fructe si legume Electrolux ECJ1-4GB, 700 W, capacitate 0.6 L, Negru
   Indisponibil
   31900 lei

  1 articol

  Setati descendent
  pe pagina
  Tip afisare Grila Lista

  Storcatoare

  Cel mai natural suc este acela pe care il prepari in propria bucatarie, ceea ce este foarte usor de realizat folosind un storcator de fructe. Pentru a te asigura ca sucul natural pe care il consumi la micul dejun nu contine si alte ingrediente mai putin naturale, iti propunem o oferta de storcatoare de fructe si legume la cele mai bune preturi.

  Alege un storcator de fructe si legume din oferta Demax iar mai apoi vei putea prepara cu usurinta suc 100% natural la tine acasa, folosind fructele proaspat culese. 

  Gama diversificata de storcatoare de fructe si legume precum si de smoothie makere te va ajuta sa iti gasesti cu usurinta un model potrivit. Vei gasi modele de la producatori cunoscuti si apreciati pentru aparatele lor precum Philips, Concept, Daewoo, Bosch sau Electrolux.

  Iti recomandam sa optezi pentru un model dotat cu un container in care ajunge pulpa fructelor si legumelor, precum si cu sistem anti-alunecare pentru a preveni accidentele. Totodata, stoarcerea fructelor si legumelor poate murdari destul de mult aparatul, iar de aceea ar trebui sa ai in vedere un model usor de curatat. In acest sens, unele storcatoare de fructe si legume iti ofera posibilitatea de a spala anumite componente in masina de spalat vase

  Acorda atentie si capacitatii recipientului pentru suc si a celui pentru pulpa. Cu cat acestea sunt mai generoase, cu atat vei putea stoarce mai multe fructe si legume fara a te opri pentru golirea lor.

  Profita acum de preturile excelente pe care storcatoarele din oferta Demax le au si alege modelul preferat de tine.