Boilere

27 Articole

Setati ascendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista

27 Articole

Setati ascendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista

Boilere

Fluctuatiile de temperatura a apei calde reprezinta o problema? Un boiler iti pregateste si mentine apa la temperatura preferata chiar si atunci cand ramai fara curent sau gaz. Spre deosebire de boilerele termoelectrice care pot fi legate la o centrala de incalzire, boilerele electrice sunt mult mai moderne si prezinta nenumarate avantaje. Sunt usor de instalat, au putere de incalzire reglabila si multe functii de programare, beneficiind de un display digital prietenos.

Pe Demax poti gasi o gama variata de boliere electrice de diferite dimensiuni pentru a facilita instalarea in diferite spatii. Boilerul electric Ariston 50 litri este unul dintre cele mai cautate produse. Acesta asigura o performanta avansata datorita tehnologiei WaterPlus ce iti va furniza cu pana la 16% mai multa apa fierbinte. Boilerul functioneaza in conformitate cu reglementarile ESWH de varf iar datorita functiei Eco Evo alimentata de CoreTech vei economisi cu pana la 14% mai multa energie. 

Calitatea premium a materialelor din care este confectionat produsul ii asigura durabilitatea in timp astfel incat sa te poti bucura de confort pe un termen cat mai lung. Daca iti doresti un design minimalist, o varianta optima este boilerul electric Ariston ANDRIS RS, care datorita formei plate poate fi montat chiar sub chiuveta, neocupand foarte mult spatiu. Modelul ANDRIS RS este prevazut cu un buton frontal ce permite reglarea exterioara a temperaturii, iar datorita termostatului imersat, temperatura apei va fi mentinuta pentru mult timp la valoarea dorita. Pentru ca alegerea boilerului sa fie perfecta, trebuie luate in calcul mai multe caracteristici. 

Demax te intampina cu o reduceri la o gama diversificata de boilere electrice de care poti profita pentru a face alegerea ideala conform nevoilor tale, indiferent de criteriile folosite!