Independente

9 Articole

Setati ascendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista

9 Articole

Setati ascendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista

Racitoare de vin Independente

Vinul nu este o banala bautura din struguri, este poezie imbuteliata. De cand a creat vinul, omul a inceput sa caute modalitati de a sarbatori sau pur si simplu de a se relaxa in preajma celor dragi.

Daca savurarea unui pahar cu vin face parte din tabieturile tale zilnice, calitatea vinului baut spune multe despre gusturile si personalitatea ta. Ca sa te bucuri de parfumul si aroma fiecarei sticle de vin atunci cand o deschizi, este important sa acorzi foarte multa atentie modului de conservare. Un racitor de vinuri Liebherr este mai mult decat un mini frigider, fiind proiectat cu functia de a asigura temperatura optima necesara pastrarii corespunzatoare a vinului. Cu o experienta de peste 60 de ani in productia de aparate frigorifice, Liebherr a investit constant in tehnologie, inovatie, componente si materiale exclusiviste pentru a asigura produselor o eficienta energetica optima si o performanta care sa dainuiasca in timp. 

Pe Demax poti alege dintr-o gama variata de racitoare de vin, in functie de designul dorit, dimensiunile si volumul potrivit cerintelor tale.

Fii pe faza si prinde ofertele noastre promotionale, ca sa te poti bucura de cele mai bune reduceri la aparatele frigorifice independente. Un racitor spatios este produsul ideal pentru depozitarea, expunerea si conservarea celor mai selecte bauturi. Fie ca servesti un pahar de vin la fiecare masa impreuna cu cei dragi, sau pentru placerea personala, indiferent ca e vin alb sau rosu, un vin care nu este racit in mod corespunzator la temperatura adecvata specifica fiecarui soi, va subevalua gustul pretios al fiecarei inghitituri.