Independente

Articolele 1-40 din 84

Setati ascendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista

Articolele 1-40 din 84

Setati ascendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista

Congelatoare Independente

Ai o familie numeroasa si iti este greu sa gatesti in fiecare zi? Portionarea si congelarea alimentelor este o solutie pe care sa o ai in vedere. Gatesti in weekend cantitati mai mari, le portionezi, le congelezi si ai preparate pentru toata saptamana. Congelatorul este unul din cele mai importante aparate frigorifice din orice bucatarie atunci cand ai putin timp la dispozitie. Prin congelare ai posibilitatea sa depozitezi igienic cantitati mari de carne, fructe si legume pe care le poti prepara rapid la o data ulterioara.

Acum poti scapa de vizitele zilnice la supermarket sau la piata. Pe Demax poti alege un congelator Liebherr ce asigura conditii optime de stocare. Rafturile de sticla dintre sertare pot fi indeparate cu usurinta datorita sistemului VarioSpace, sistem practic de a face loc suplimentar alimentelor congelate voluminoase. Sertarele FrostSafe foarte adanci, detasabile, cu partea frontala transparenta iti vor permite o vizualizare perfecta a continutului, fie ca vrei sa congelezi pachete de vinete sau ardei copti pentru iarna, fie ca e vorba de alte alimente gatite. 

Congelatorul Arctic dotat cu sertare de la 3 pana la 6 compartimente, asigura conditii de stocare a alimentelor congelate in siguranta, in cazul familiilor numeroase. Incadrat intr-o clasa clasa energetica superioara, acesta ofera un consum redus de energie si totodata o mai buna pastrare a alimentelor datorita garniturii antibacteriene. 

Cu ofertele noastre promotionale beneficiezi de reduceri la congelatoare verticale si lazi frigorifice. Stim ca timpul tau conteaza, de aceea iti oferim solutii variate de depozitare a alimentelor congelate, astfel incat sa nu mai fii nevoit sa pierzi timp pretios prin raioanele de produse congelate ale magazinelor.