Buggy


Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

Buggy

Iubesti distractia si adrenalina? Iti place sa te bucuri de cat mai multe aventuri pe 3 roti, in off road sau in cine stie ce alte locuri? Cu siguranta un Buggy iti va satisface nevoia de distractie si adrenalina. Pe Demax iti vei putea alege un vehicul de tip Buggy dintr-o gama foarte variata de modele, iar satisfactia unei alegeri reusite este garantata!

Vehiculele tip Buggy din oferta Demax sunt dotate cu motoare in 4 timpi pe benzina iar capacitatea de 125cc permite o viteza de pana la 45 km/h, mai mult decat suficient pentru un astfel de vehicul.

Transmisia este automata iar confortul este garantat! In plus, fiecare model are propriul design, asa ca vei putea alege in functie de gusturi si preferinte, intocmai pentru a te bucura cat mai mult de alegerea facuta.

Profita acum de cele mai bune preturi la autovehicule tip Buggy si bucura-te de noi experiente memorabile, cucerind natura cu modelul ales de tine! Vom livra la adresa ta in cel mai scurt timp posibil, pentru a te bucura cat mai repede de produsul comandat.