Tocatoare de carne

9 Articole

Setati ascendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista
    • badge_daewoo

      Cumpără acest produs, înregistrează-l în promoție și beneficiezi de 5 ANI GARANȚIE! Vezi detalii aici.

    • badge_daewoo

      Cumpără acest produs, înregistrează-l în promoție și beneficiezi de 5 ANI GARANȚIE! Vezi detalii aici.

9 Articole

Setati ascendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista

Tocatoare de carne

Obisnuiesti sa gatesti adesea burgeri, sarmale, piftele sau alte mancaruri folosind carne tocata? Ei bine, ar trebui sa renunti la obiceiul de a achizitiona carne gata tocata, ci sa te ocupi tu de acest procedeu de pregatire a carnii. Vei putea folosi astfel carne proaspata, astfel incat mancarurile gatite sa aiba un gust pe masura!

Activitatea de tocare a carnii se poate dovedi a fi foarte simpla atat timp cat vei folosi un tocator de carne. Va trebui doar sa portionezi carnea, iar mai apoi sa o introduci in tocator, iar astfel vei obtine carne perfect tocata. De asemenea, vei putea introduce si alte ingrediente, pentru a obtine astfel un rezultat omogen.

Tocatoarele de carne din oferta Demax se vor ridica cu siguranta la nivelul asteptarilor tale. Sunt dotate cu o multime de accesorii, au o putere suficient de mare pentru a toca o cantitate mare de carne in timp redus si totodata sunt foarte usor de intretinut. Descopera numeroasele avantaje ale detinerii unui tocator de carne Bosch si te vei convinge foarte rapid ca acest aparat nu trebuie sa lipseasca din bucataria ta!

Iti recomandam sa alegi o masina de tocat carne cu cat mai multe accesorii incluse. Astfel, vei avea posibilitatea de a pregati nu numai carne tocata, ci si suc de rosii, carnati de casa si multe altele. De asemenea, alegand o masina de tocat carne Bosch vei avea posibilitatea de a folosi diferite site pentru tocare. Butonul de indepartare a alimentelor blocate se va dovedi a fi de foarte mare ajutor!

In final, precizam faptul ca tocatoarele de carne din oferta Demax sunt foarte usor de depozitat, asa ca modelul ales de tine isi va gasi cu siguranta locul de depozitare ideal in functie de spatiul disponibil.