Sisteme Audio

31 Articole

Setati ascendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista

31 Articole

Setati ascendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista

Sisteme audio

Iubesti muzica? Atunci ai nevoie de un sistem audio la care sa asculti muzica preferata, bucurandu-te astfel de distractie si divertisment in confortul si intimitatea propriei locuinte. Indiferent ca obisnuiesti sa asculti muzica pe tot parcursul zilei, sau iti doresti sa poti profita de timpul liber din weekend organizand mici petreceri la tine acasa, sistemele audio din oferta Demax se vor ocupa de redarea muzicii la cea mai inalta calitate.

Alege sa-ti cumperi o boxa portabila cu microfon iar astfel vei putea organiza petreceri de tip karaoke in mijlocul naturii, acolo unde sigur nu vei deranja pe nimeni. De asemenea, poti alege sa cumperi o boxa cu Bluetooth, iar astfel vei putea reda hiturile preferate direct de pe telefonul mobil.

Iti punem la dispozitie boxe portabile cu o autonomie de redare a muzicii foarte generoasa, iar astfel vei beneficia de libertatea de a asculta genul tau preferat oriunde doresti, chiar si atunci cand organizezi un picnic sau un gratar in mijlocul naturii. 

Pe Demax gasesti cele mai bune preturi la boxe portabile asa ca te invitam sa alegi sistemul audio alaturi de care te vei distra deseori!