Incorporabile

20 Articole

Setati ascendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista

20 Articole

Setati ascendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista

Vitrine de vin incorporabile

Tii la vinul tau? Atunci este timpul sa investesti in produse profesionale special concepute pentru pasiunea ta. Pe Demax poti gasi cele mai bune aparate frigorifice - racitoare si vitrine de vinuri.

Daca esti un colectionar de vinuri trebuie sa ai in vedere o posibila extindere a colectiei in timp, ceea ce implica necesitatea achizitionarii unui produs mai voluminos care sa asigure depozitarea vinurilor pe un termen cat mai lung. Fie ca ai nevoie de o vitrina de vinuri cu mai multe zone de temperatura, fie ca iti doresti o vitrina incorporabila datorita designului ei modern, cu ajutorul ofertelor noastre promotionale poti alege dintr-o gama variata de produse care sa iti asigure climatul perfect pentru vinurile tale nobile. 

Vinurile care au un continut mai mare de taninuri trebuie servite la temperaturi mai ridicate fata de vinurile fructate care se servesc la temperature scazute. Vitrina de vin Liebherr poate fi solutia perfecta pentru colectionarii de vinuri datorita temperaturii constante de depozitare ce reprezinta o conditie esentiala pentru maturarea optima a vinurilor. Temperatura reglata a interiorului va fi mentinuta constanta intre +10°C si +12°C datorita tehnologiei avansate de climatizare. Vitrinele de vin GrandCru/Vinothel pot gazdui o cantitate mare de vin la temperaturile cele mai optime pentru servire. Le poti gasi intr-o varietate de stiluri si dimensiuni la cele mai avantajoase preturi care sa corespunda cerintelor si nevoilor tale.

Vinul nobil poate sa-si dezvolte calitatile si sa-si pastreze valoarea in timp numai datorita conditiilor perfecte de temperatura, umiditate si iluminare. Vitrina de vin incorporabila Liebherr garanteaza pastrarea in siguranta si pe termen lung a vinurilor selectionate datorita sticlei special cu tratament anti UV. Alarma sonora a usii te atentioneaza daca ai uitat usa deschisa pentru mai mult de 60 de secunde.

Cumpara acum o vitrina de vin incorporabila iar vinul tau va beneficia de conditii nobile pentru o pastrare excelenta pe termen nedeterminat!