Livrarea comenzilor

Pe raza municipiului BUCURESTI transportul este gratuit pentru comenzile de peste 400 de lei . Pentru restul oraselor din Romania costul transportului este calculat in functie de greutate si zona de livrare. Pretul transportului este afisat atat in platforma, in momentul lansarii unei comenzi, cat si pe factura emisa.

Transportul este asigurat de catre firmele de curierat SAMEDAY . Pentru contact sau informatii privind coletul dumnevoastra puteti folosi numerele de telefon puse la dispozitie de catre SAMEDAY .


Am introdus si optiunea de transport prin easybox . Aceasta optiune este disonibila pentru o anumita gama de produse, pe care o puteti gasi aici, fiind valabila doa pentru 1 singur produs in cos.

Atentie: Toti clientii beneficiaza de deschiderea coletului la livrare. Va rugam insistent sa verificati integritatea coletului de fata cu curierul. Daca la receptia unui produs sesizati semne de lovituri, deteriorari, etc., avem rugamintea sa refuzati receptia produsului si sa solicitati curierului un proces verbal de constatare pe care sa il completati cu neregulile sesizate.

Termenul de livrare este de 2 - 15 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii.

In perioada sarbatorilor de Paste, de iarna, a evenimentului Black Friday, precum si pe toata durata altor campanii ale companiei, procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia poate dura pana la aproximativ 15 zile lucratoare.