Aspiratoare fara sac

Articolele 1-40 din 43

Setati ascendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista
    • badge_daewoo

      Cumpără acest produs, înregistrează-l în promoție și beneficiezi de 5 ANI GARANȚIE! Vezi detalii aici.

Articolele 1-40 din 43

Setati ascendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista

Aspiratoare fara sac

Cum alegi cel mai potrivit aspirator? Daca vrei sa fii in pas cu tehnologia si te-ai saturat sa schimbi periodic sacul aspiratorului, iti recomandam sa achizitionezi un aspirator fara sac. Acesta este mult mai practic si mai usor de curatat. Aspiratoarele fara sac Daewoo au o performanta excelenta, asigura o curatare perfecta pe o suprafata mare si sunt usor de depozitat. Datorita sistemului de aspirare cyclonic, particulele de praf sunt separate prin forta centrifuga, asigurand un aer proaspat si curat in locuinta ta, in timp ce peria eficienta a aspiratorului este proiectata special atat pentru zone netede cat si pentru covoare sau machete. Pe Demax iti punem la dispozitie o varietate de modele ale unor branduri renumite precum Daewoo, Samsung, Philips sau Bosch dar si ale altor branduri importante pentru a satisface chiar si cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri.

Cu aspiratorul fara sac Electrolux Silent Performer Cyclonic, aspirarea locuintei se face fara zgomot, datorita unui motor cu nivel de zgomot optimizat si a duzei silentioase DustPro™. Sistemul Easy Empty™ permite golirea containerului direct in tomberon, fara sa lase vreun fir de praf in urma. Pentru rezultate optime de aspirare cu debit mare de aer, aspiratorul cilindric fara sac Miele este solutia ideala, datorita tehnologiei Vortex, care produce un debit de curgere de peste 100 km/h. Accesoriile pentru tapiterii sau spatii inguste, sunt integrate in aparat. Functia Confort Clean masoara debitul de aer al filtrului de particule fine de praf si activeaza in mod automat functia de curatare automata.

Descopera ofertele noastre promotionale si comanda online produsul dorit, care sa asigure curatenia locuintei la cele mai inalte standarde de calitate, randament si eficienta.