Casa & Gradina

35 Articole

Setati ascendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista

35 Articole

Setati ascendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista

Produse pentru Casa si Gradina

Esti pasionat de gradinarit? Demax ti-a pregatit o oferta foarte diversificata cu produse care vor face gradinaritul mai simplu si mai placut ca niciodata. Obtine satisfactia unei gradini perfect ingrijite folosind aparate din gama Karcher dedicate profesionistilor!

Curtea reprezinta micul colt de rai al fiecarui proprietar, iar de aceea amenajarea acesteia implica foarte multa activitate fizica pentru obtinerea rezultatul mult visat. Amenajarea unei curti precum si activitatile care au loc adesea in acest cadru vor fi mult mai relaxante atata timp cat in ajutor iti vor veni aparatele de spalat cu presiune de la Karcher sau chiar masina de maturat Karcher S 550.

Profita de cele mai bune preturi pentru produsele din categoria Casa & Gradina si usureaza-ti munca de zi cu zi, avand ajutoare mecanizate care exact asta isi propun: sa-ti fie camarazi de incredere atunci cand ai de dus o misiune la bun sfarsit.

Bucura-te de o masina mereu curata dar si de o curatare mai facila si mai ieftina a covoarelor folosind produsele din categoria Casa & Gradina. Calitatea este garantata iar preturile sunt acum mai accesibile decat oricand. Nu trebuie sa stai pe ganduri, ai incredere in produsele pe care le-am selectionat atent pentru tine, intocmai pentru a beneficia de cel mai bun raport calitate-pret.