Triciclete electrice

Articolele 1-40 din 52

Setati ascendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista

Articolele 1-40 din 52

Setati ascendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista

Triciclete electrice

Ai nevoie de o soluție rapida, ecologica si totodata confortabila de transport in oras? Trebuie sa ai in vedere neaparat tricicletele electrice din oferta Demax! Folosind un astfel de vehicul, nu vei mai simți nevoia de a porni masina, vei face economie de combustibil si totodata vei polua mai puțin mediul inconjurator.

In plus, daca vei alege sa cumperi o tricicleta precum modelul RKS ECO PIKAP, vei beneficia de o autonomie de pana la 60 de km, ceea ce nu e deloc puțin. Vei face o mulțime de drumuri in oras, iar incarcarea acumulatorilor o vei face doar rareori.

Tricicletele incanta cu un spațiu de depozitare foarte generos, care iți permite sa pui toate cumparaturile fara a afecta confortul resimțit in timpul plimbarii. Designul lor foarte modern si atragator precum si viteza de pana la 30 km/h te va ajuta sa te faci remarcat pe strada si cu siguranța vei convinge si alte persoane sa foloseasca acest mijloc de transport ecologic si rapid.

Profita acum de prețurile excelente la triciclete electrice si alege modelul de care sigur te vei indragosti inca de la prima plimbare.