Independente

Articolele 1-40 din 73

Setati ascendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista

Articolele 1-40 din 73

Setati ascendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista

Frigidere Side by side Independente

Cu putina imaginatie si alegerea unui produs inteligent, poti crea bucataria visurilor tale. Cu un aparat frigorific Toshiba poti amenaja un colt de vis in bucatarie, chiar daca beneficiezi de un spatiu foarte mic. Cum alegi aparatul frigorific potrivit? Fii cu ochii pe Demax si alege una din ofertele noastre promotionale pentru a benficia de reduceri de pret. Noul Side by Side Daewoo adauga un confort sporit vietii tale cotidiene datorita spatiului din interiorul frigiderului si implicit al congelatorului ce iti va permite sa depozitezi cantitati mai mari din orice tip de aliment. 

Rafturile sunt realizate din sticla securizata ce a fost in prealabil prelucrata cu tratamente termice controlate, pentru a-i spori rezistenta, ori de cate ori va fi nevoie sa sustina greutati mari. Prin exceptie, daca printr-un mic accident in bucatarie, sticla se va sparge, iti garantam ca se va sfarama in mici granule nefiind un pericol pentru sanatatea celor dragi. Cu ajutorul sistemului antibacterian Neutra Fresh, vei avea un frigider curat si igienic pe toata durata de folosire, uitand astfel de germenii sau bacteriile ce pot contamina alimentele.  Cu ajutorul unui Side by Side LG, vei avea flexibilitatea sa aranjezi fructele si legumele asa cum iti doresti. Proiectat cu un design integrat si un spatiu de stocare foarte generos, se va integra perfect in cadrul ambiental sonor al bucatariei datorita nivelului scazut de zgomot.

Cu o autonomie de 11 ore si multiple functii integrate precum functia de blocare pentru copii, functiile No Frost, FRESHBalancer™, panou cu display si iluminare LED, aparatul frigorific LG este aliatul de nadejde pentru ritualurile tale zilnice.