Gatit cu aburi

5 Articole

Setati ascendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista

5 Articole

Setati ascendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista

Gatit cu aburi

Gatitul cu aburi este foarte apreciat pentru caracterul sau sanatos, iar de aceea tot mai multe persoane isi propun sa gateasca mai des folosind aburii. Iar in acest sens, aparatele de gatit cu aburi reprezinta o solutie excelenta.

Demax ti-a pregatit o gama foarte variata de aparate de gatit cu aburi de cea mai buna calitate, cu ajutorul carora vei putea prepara mancaruri delicioase si sanatoase.

Aparatul de gatit cu aburi Daewoo DFS900W iti pune la dispozitie o capacitate de 8.5 litri si trei cosuri, avand astfel posibilitatea de a pregati mai multe feluri de mancare in acelasi timp. De asemenea, timerul de 60 de minute iti va permite sa pregatesti mancaruri gatite perfect fara a fi necesar sa stai mereu in preajma aparatului cu aburi.

Aparatele de gatit cu aburi nu se infierbanta in exterior, iar astfel se evita accidentele in bucatarie. Alege un aparat de gatit cu aburi cu un design atragator, iar astfel isi va gasi locul cu usurinta in bucataria ta. Ai parte de cele mai bune preturi pentru aparatele care te vor ajuta sa descoperi cu adevarat gatitul sanatos.

Descopera numeroasele beneficii ale gatitului cu aburi folosind aparatele din oferta Demax si cu siguranta vei apela adesea la acest mod sanatos de a gati.