Independente


Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

Racitoare Independente

Esti pasionat de sport? Fotbalul, de exemplu, este cel mai iubit sport de pe pamant. Daca iti place sa urmaresti live cele mai importante transmisii sportive alaturi de prietenii tai, te vom ajuta sa fii pregatit tot timpul cu bauturi racoritoare puse la rece ca sa nu pierzi cele mai tari faze dintr-un meci captivant. Ca sa mentii vie atmosfera tuturor evenimentelor sportive din an, pe Demax iti oferim o gama variata de racitoare cu suficient spatiu de depozitare pentru bauturile tale preferate.

Vrei sa fii mereu pregatit cu bere rece chiar si pentru cei mai pretentiosi musafiri? Racitorul Liebherr iti ofera spatiul de care ai nevoie pentru depozitarea organizata a tuturor bauturilor, fructelor si legumelor. Designul modern al raftului pentru sticle este o solutie practica si moderna de depozitare in siguranta, indiferent de forma sau marimea sticlei. Sertarele transparente, pe langa faptul ca sunt foarte usor de curatat, ofera spatiu suficient pentru depozitarea organizata a fructelor si legumelor tale favorite. 

In compartimentele spatioase ale racitoarelor independente poti depozita pe termen lung atat inghetata cat si alte alimente, asigurand o temperatura constanta de -18°C. Achizitioneaza un aparat frigorific de la Liebherr cu usi reversibile si vei avea libertatea de a alege directia deschiderii usii, in functie de propriile preferinte dar si de locul unde va fi amplasat racitorul. Marginile elegant conturate si emblema iesita in relief, ofera un design aparte aparatului frigorific, transformandu-l in cel mai practic produs al casei, fiind indragit de toti membrii familiei.