Epilare tuns barbierit

Articolele 1-40 din 57

Setati ascendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista

Articolele 1-40 din 57

Setati ascendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista

Aparate pentru epilare, tuns sau barbierit

In contextul in care imaginea personala reprezinta cea mai buna carte de vizita, ingrijirea personala este o activitate ce ar trebui sa ne preocupe constant. Epilarea, tunsul si barbieritul sunt absolut necesare atunci cand ne dorim ca imaginea personala sa vorbeasca doar de bine, iar pentru ca aceste activitati sa fie cat mai usor de realizat, Demax a pregatit o categorie speciala cu aparate pentru ingrijirea personala.

Astfel, daca iti doresti un aparat de tuns barba si parul, un aparat de ras sau poate chiar un aparat de barbierit, modelele de la Philips si Rowenta cu siguranta iti vor atrage atentia.

Folosind un aparat de tuns barba si parul 11 in 1 de la Philips, te vei putea ingriji personal de imaginea ta, folosindu-te de accesoriile incluse astfel incat rezultatul final sa fie conform asteptarilor tale.

Functia de autoascutire a aparatelor de tuns Philips garanteaza o buna taiere a firelor de par pe termen lung, in timp ce manerul anti-aluncare le ofera un caracter ergonomic. In acelasi timp, Rowenta promite performante exceptionale fara ca pielea sa se irite. Iti recomandam sa ai in vedere aparatele de ingrijire personala cu acumulator, acestea oferindu-ti libertate de miscare datorita autonomiei de pana la 120 de minute, in tot acest timp puterea fiind constanta.

Cu epilatoarele din oferta Demax vei putea avea in permanenta o piele frumoasa si neteda, fara durere si iritatii. Bilele pentru masaj ale epilatoarelor Rowenta vor reduce sensibilitatea pielii, in timp ce pensetele de inalta precizie, Easy Touch, vor garanta epilarea perfecta fara a fi necesar sa insisti.

Ingrijeste-te de imaginea ta in cele mai mici detalii, obtinand aspectul mult dorit cu mai putin efort si totodata in confortul propriei locuinte, cu ajutorul aparatelor de ingrijire personala din oferta Demax. Profita acum de cele mai bune preturi.