Aragazuri electrice

10 Articole

Setati ascendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista

10 Articole

Setati ascendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista

Aragazuri electrice

Vrei sa le faci o surpriza celor dragi? Chiar daca nu ai experienta in arta culinara, cu noile aragazuri electrice vei putea contura povestea unui master chef iar bucatele pregatite de tine vor semena cu cele mai sofisticate retete ale maestrilor bucatari. Daca esti pasionat de bucarie si iti doresti o experienta plina de satisfactii, pe Demax iti garantam ca poti gasi toate aparatele de gatit necesare care sa iti stimuleze creativitatea in bucatarie. 

Cu o experienta de aproape 70 de ani in productia de aparate electrocasnice, aragazurile electrice Hansa sunt dotate cu functii care asigura prajirea si coacerea perfecta a alimentelor. Sistemul Baking Pro distribuie temeperatura uniform, cu o precizie exacta astfel incat si cea mai simpla reteta de placinte va avea un gust similar cu reteta bunicii. Designul modern ce distribuie caldura in interiorul cuptorului va asigura o coacere perfecta chiar si in cazul portiilor mai mari sau mai numeroase. 

Ofertele noastre promotionale si preturile avantajoase la electrocasnice te vor ajuta sa imbunatatesti retetele clasice si sa creezi momente gastronomice memorabile.

Cu ajutorul aragazurilor electrice Arctic sau Beko vei putea redefini tiparele conventionale ale gatitului, punand amprenta personala pe fiecare preparat impresionandu-i chiar si pe cei mai pretentiosi oaspeti, cu gusturi rafinate.