Gradinarit

2 Articole

Setati descendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista
  • Pompa pentru gradina Karcher BP 2 Garden *EU, 700 W, Galben
   Indisponibil
   44899 lei
   • Masina de maturat Karcher S 550, 16 L, Galben
    Indisponibil
    48899 lei

   2 Articole

   Setati descendent
   pe pagina
   Tip afisare Grila Lista

   Gradinarit

   Locuiesti la casa si ai parte de o gradina pe care iti propui sa o intretii cat mai bine, precum un bun gospodar? Produsele pentru gradinarit din oferta Demax te vor ajuta sa te ocupi de intretinerea gradinii tale cu un minim de efort, iar rezultatul final se va ridica fara dar sau poate la nivelul asteptarilor tale!

   Foloseste masina de maturat Karcher pentru a pastra un mediu cat mai curat in gradina, iar astfel vei reduce in mod considerabil sansele ca daunatorii sa-si faca simtita prezenta. Curatarea curtii si a gradinii devine mai usor de realizat precum niciodata cu ajutorul masinii de maturat Karcher! Ba chiar vei indragi aceasta activitate, avand satisfactia obtinerii unei curti in care murdaria va lipsi cu desavarsire.

   De asemenea, pompa pentru gradina Karcher te va ajuta sa irigi gradina pentru a obtine recolte bogate, sanatoase si mai ales gustoase. Plantele, gazonul, florile si chiar pomii fructiferi vor beneficia de cantitatea necesara de apa pentru o cat mai buna dezvoltare, totul cu un minim de efort.

   Profita de preturile reduse pentru aparatele Karcher cu ajutorul carora iti vei putea lucra gradina asa cum iti doresti cu cat mai putin efort.