Humidoare


1 articol

Setati descendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista
    • 2 Oameni
    Humidor Liebherr ZKes 453, 39 L, 1 zona temperatura, usa sticla, Inox
    Stoc furnizor
    12.69900 lei

1 articol

Setati descendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista

Humidoare

Atunci cand esti un mare iubitor al trabucurilor, iti doresti sa le poti pastra in conditii ideale astfel incat sa poti avea mereu la dispozitie un trabuc de calitate. Ei bine, umiditatea poate fi cel mai mare inamic al trabucurilor, aceasta jucand un rol important pentru pastrarea prospetimii lor. In caz contrar, o pastrare neglijenta va duce in mod automat la evaporarea aromelor, pierzandu-si astfel nu numai aroma ci si gustul.

Humidoarele reprezinta cea mai buna solutie pentru depozitarea trabucurilor astfel incat acestea sa nu-si piarda proprietatile. Acestea garanteaza gradul optim de umiditate, iar astfel trabucurile vor fi pastrate intr-o forma excelenta.

In oferta Demax vei gasi humidoare Liebherr de calitate superioara ce iti vor oferi posibilitatea de a-ti pastra trabucurile in cele mai bune conditii pe termen indelungat.

Achizitioneaza humidorul Libeherr ZKes 453 si vei avea control total asupra conditiilor de pastrare a trabucurilor tale. Vei putea alege o temperatura cuprinsa intre 16 si 20 de grade Celsius, precum si un grad de umiditate cuprins intre 68% si 75%. Iar in cazul in care exista neregularitati de temperatura, humidorul te va avertiza folosind un sistem de alarma.

Cutiile interioare sunt realizate din lemn de cedru, detaliu care ii ofera un design foarte atragator, in timp ce cutia de prezentare iti va fi de mare ajutor pentru a-ti impresiona oaspetii.

Alege sa achizitionezi un humidor Liebherr iar pastrarea trabucurilor va fi mai simplu de facut ca niciodata!