Incorporabile

30 Articole

Setati ascendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista

30 Articole

Setati ascendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista

Congelatoare Incorporabile

Adesea suntem tentati sa cheltuim multi bani pe mancare, pentru ca ulterior sa realizam ca facem o risipa. Pentru a scapa de aceasta grija este important sa ne aprovizionam din surse sigure si sa depozitam alimentele in mod corespunzator prin procesul de congelare. Vrei sa ai legume si fructe proaspete tot sezonul rece? Congeleaza-le si la iarna te poti bucura de savoarea celor mai delicioase supe sau ciorbe. Daca spatiul este o problema cu care te confrunti atunci cand vine vorba de bucatarie, iti recomandam congelatorul incorporabil Liebherr. 

Fiind unul dintre cele mai consacrate nume din domeniul frigorificelor, Liebherr ofera solutii moderne de depozitare a alimentelor, la cele mai inalte standarde de calitate si design. Picioarele reglabile pe inaltime permit ca aparatele Liebherr sa fie perfect aliniate pe orice tip de suprafata. Spre deosebire de alte congelatoare, tehnologia SmartFrost ingheata mult mai rapid alimentele, reduce gheata si face decongelarea mai simpla si mai eficienta. In plus, ofera o zona de stocare mai mare si un consum imbunatatit de energie pentru costuri lunare reduse.

Daca nu stii ce fel de congelator sa alegi, poti opta pentru una din ofertele noastre promotionale la gama de congelatoare incorporabile Liebherr. Vei gasi mai multe modele astfel incat sa poti alege in functie de numarul de rafturi, optiunea de inghetare rapida, consumul de energie, dimensiuni, functii, autonomie de functionare fara curent sau volumul de depozitare.