Accesorii

13 Articole

Setati ascendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista

13 Articole

Setati ascendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista

Accesorii pentru aparate de preparat bauturi

Aparatele de preparat bauturi iti ofera posibilitatea sa pregatesti zilnic bauturi delicioase si sanatoase, realizate in cel mai scurt timp posibil precum si dupa bunul plac, o perioada indelungata de timp atat timp cat le vei intretine corect. La fel precum majoritatea electrocasnicelor mici sau mari, aparatele de preparat bauturi necesita intretinere, aspect care le va prelungi considerabil durata de viata.

Defectiunile aparatelor de preparat bauturi apar, cel mai adesea, din cauza calcarului. Acesta se depune pe elementele aparatului, iar astfel apar fel si fel de probleme destul de costisitor sau chiar imposibil de reparat. 

Prin urmare, pentru a preveni aceste defectiuni, va trebui sa te ocupi in mod regulat de indepartarea calcarului de pe elementele aparatelor folosite. Iar in acest sens ti-am pregatit o serie de accesorii ce se vor dovedi a fi de mare ajutor pentru a indeparta calcarul de pe espressorul, fierbatorul sau cafetiera ta.

Foloseste tabletele anticalcar conform instructiunilor producatorului, iar astfel calcarul va fi mai usor de indepartat decat ai fi crezut. Folosind aceste solutii de indepartare a calcarului in mod frecvent, iti vei putea pastra aparatele de preparat bauturi in cele mai bune conditii, prelungindu-le in mod considerabil durata de viata.