Racitoare


Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

Racitoare

Esti in cautarea unui racitor care sa faca fata tuturor provocarilor de zi cu zi? Demax ti-a pregatit o oferta de racitoare de o buna calitate, care apartin unor branduri renumite si care sunt dotate cu noi si eficiente tehnologii din domeniul aparatelor frigorifice!

Racitoarele reprezinta alegerea ideala pentru persoanele care isi doresc sa aiba mereu la indemana o bautura racoritoare sau alimente mereu proaspete ce pot fi servite ca o gustare rapida in pauza de masa. 

Racitoarele din oferta Demax sunt disponibile in diferite variante de dimensiuni, iar astfel vei putea alege modelul caruia ii vei gasi locul cu usurinta in incaperea in care va fi instalat. Nu uita nici de capacitatea racitorului! Cu cat aceasta este mai mare, cu atat si dimensiunile sale vor creste. 

Odata stabilite aseptarile si nevoile tale, fii sigur ca vei avea de unde alege un racitor de cea mai buna calitate. Pe Demax vei gasi racitoare Liebherr, producator german care activeza in domeniul frigorificelor de mai bine de 60 de ani. 

Astfel, alegand un racitor Liebherr eleganta, calitatea superioara precum si prospetimea indelungata a alimentelor vor fi garantate!

Tehnologii precum PowerCooling, care asigura o racire rapida a alimentelor dar si o temperatura constanta in racitor, vor reprezenta argumentele care te vor convinge ca ai facut cea mai buna alegere.