Vitrine frigorifice


Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

Vitrine frigorifice

Pastrarea bauturilor si alimentelor in conditii optime a devenit un obiectiv pentru tine? Iti doresti sa poti avea mereu la dispozitie o bautura rece, sau sa pastrezi prospetimea alimentelor pe termen lung? Ar trebui sa ai in vedere oferta noastra de vitrine frigorifice.

Poti alege in functie de capacitate, de design sau de marca, astfel incat vitrina frigorifica achizitionata sa iti satisfaca toate asteptarile. Vei gasi modele de la Liebherr si Arctic, special concepute pentru a oferi conditii excelente de pastrare a bauturilor si alimentelor.

Afisajul digital al temperaturii iti va oferi o perspectiva foarte clara asupra conditiilor de pastrare a alimentelor din interior, in timp ce racirea folosindu-se aer recirculat iti va garanta o racire in timp record. De asemenea, aceasta se dovedeste a fi foarte benefica si pentru pastrarea unei temperaturi uniforme in interior.

Designul elegant al vitrinelor frigorifice Liebherr iti permite sa le instalezi in orice incapere doresti, fara teama ca ar putea influenta negativ decorul. Se va integra cu usurinta in atmosfera oricarei incaperi, in timp ce usile reversibile iti vor facilita si mai mult instalarea vitrinei frigorifice.

Usa din sticla iti va permite sa te decizi asupra bauturii sau alimentelor pe care doresti sa le extragi din vitrina, fara a fi necesara tinerea usii deschise pe termen indelungat, aspect ce influenteaza temperatura din interior. Mai mult decat atat, vitrinele frigorifice din oferta Demax iti ofera posibilitatea de a-ti organiza bauturile si alimentele dupa bunul in plac, exploatand astfel intregul spatiu din interiorul lor.

Profita de cele mai bune preturi pentru vitrinele frigorifice de cea mai buna calitate din oferta Demax si alege modelul ideal pentru tine!