Preparat cafea

6 Articole

Setati ascendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista

6 Articole

Setati ascendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista

Rasnite de cafea

Nu este suficient sa folosesti cele mai performante espressoare pentru prepararea cafelei, astfel incat sa obtii un rezultat cat mai incantator. De fapt, cafeaua perfecta poate fi obtinuta doar dupa respectarea unor reguli si recomandari ce nu pot fi ignorate. Aroma intensa a cafelei este strans legata de prospetimea cafelei folosite pentru preparare.

Astfel, atunci cand pui foarte mult pret pe gustul cafelei cu care iti incepi ziua, vei evita sa folosesti cafea gata macinata, ci vei prefera sa te ocupi personal de acest procedeu. Cafeaua proaspat macinata are o aroma de nedescris, iar astfel si gustul sau este pe masura. Prin urmare, daca iti doresti sa poti pregati o cafea perfecta, va trebui neaparat sa folosesti boabe de cafea, pe care le vei macina numai inainte de pregatirea cafelei.

Espressoarele performante sunt dotate cu rasnita pentru macinarea boabelor, insa daca preferi sa pregatesti cafeaua ca un clasic, la ibric, sau folosind un espressor ce nu dispune de aceasta functie, va trebui sa iti achizitionezi o rasnita pentru cafea.

Alege sa iti cumperi una dintre rasnitele de cafea din oferta Demax, iar astfel vei avea mereu posibilitatea de a macina boabele de cafea inainte de preparare, intr-un timp record.

Rasnita de cafea Bosch TSM6A013B se va integra cu usurinta in decorul bucatariei tale cu designul sau atragator, iar viteza mare precum si gradul fin de macinare te vor convinge ca ai facut alegerea ideala.

Comanda acum o rasnita de cafea iar macinarea boabelor de cafea va deveni o activitate pe care o vei indragi nespus.