Centrale termice

15 Articole

Setati ascendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista

15 Articole

Setati ascendent
pe pagina
Tip afisare Grila Lista

Centrale termice

Iti doresti o centrala cu ajutorul careia sa obtii confortul termic cu costuri cat mai reduse? Ai ajuns la locul potrivit! Demax ti-a pregatit o gama variata de centrale termice murale in condensare de cea mai buna calitate, economice si totodata la preturi accesibile.

Centralele termice de la Ariston te vor incanta cu performante superioare precum si cu un consum de gaz foarte redus. Astfel, iti vei putea garanta confortul termic atat de necesar in sezonul rece cu costuri reduse, ceea ce sigur te va incanta.

Eficienta centralelor termice de la Ariston este de pana la 94%, avand astfel capacitatea de a atinge o clasa energetica superioara. Randamentul superior al centralelor Ariston reprezinta un alt argument solid pentru a avea in vedere o astfel de centrala termica pe gaz. De asemenea, raportul de modulare 1:7 pe care aceste centrale termice il au garanteaza, la randul sau, un consum mai redus de combustibil.

Nu doar performantele recomanda centralele termice Ariston ca fiind alegerea ideala, acestea prezentandu-se excelent si din punct de vedere al designului. Centralele Ariston au un aspect elegant, modern si atragator, fiind astfel un element pe care nu vei dori sa il maschezi, indiferent de locul instalarii. 

Centralele din oferta Demax sunt intuitive, foarte usor de folosit si totodata au o durata de viata indelungata, fiind realizate doar din materiale de calitate superioara.

Stabileste-ti necesitatile de incalzire si alege centrala termica potrivita in functie de aceste detalii, iar alegerea finala va veni la pachet cu foarte multa satisfactie. Profita de cele mai bune preturi la centrale termice pe gaz si alege modelul alaturi de care vei putea obtine costuri excelente pentru incalzire.