GROHE StarLight

Pur si simplu stergeti robinetul cu o carpa uscata - suprafata extra neteda este rezistenta la zgarieturi si asigura un luciu de durata. Veti economisi timp de curatare in timp ce robinetul dvs. intodeauna va arata stralucitor si nou.

 

    SpeedClean

Intr-adevar, numele spune totul: cu tehnologia SpeedClean, veti indeparta calcarul de pe pipa de scurgere intr-o clipita datorita unei duze de silicon. O stergere rapida cu defetele este tot ce este necesar pentru a elimina orice depuneri de calcar, economising o multime de timp si efort!
 

Inner WaterGuide

Izolatie puternica a ghidajului de apa din interiorul dusului impiedica supraincalzirea suprafetei, astfel incat sa nu fie niciodata prea fierbinte pentru a putea fi atinsa. In acelasi timp, aces lucru serveste la protejarea finisajului dusului GROHE, marind durabilitatea acestuia.

 

    GROHE DreamSpray

Tehnologia GROHE DreamSpray transforma dusul dvs. zilnic intr-o experienta de relaxare luxoasa. Ingineria avansata a perei dusului asigura un debit echilibrat de apa din toate duzele, indiferent de modelul de pulverizare ales.
 

    GROHE EcoJoy

Grohe EcoJoy reduce consumul de apa cu pana la 50% fara a compromite performantele. De fiecare data cand porniti robinetul, va puteti bucura de un jet complet de apa in timp ce, totusi, economisiti si bani.
 

    GROHE CoolTouch

Datorita tehnologiei GROHE CoolTouch, temperatura corpului robinetului nu va depasi niciodata temperatura dusului dvs. Proiectat cu un canal integrat de racire care separa alimentarea cu apa calda de suprafata exterioara a termostatului, este intodeauna sigur de utilizat. Aceasta caracteristica este deosebit de importanta pentru a proteja copiii de oparire pe suprafetele fierbinti, ceea ce face ca baia dvs. sa fie folosita in siguranta de intreaga familie.
 

GROHE TurboStat

Tehnologia noastra precisa de control asigura o curgere instantanee a apei la temperatura dorita si o mentinere constanta, indiferent de flctuatiile presiuni sau aprovizionarii cu apa.

 

Caracteristici generale

Presiune minima recomandata1.0 bar
Compatibil cu boilereDa
DurabilitateInnerWaterGuide pentru durabilitate crescuta in utilizare
Pulverizare perfectaTehnologia GROHE DreamSpray
Sistem anti-calcarSpeedClean
Compus din:Para de dus Fit, Suport dus 60 cm, Furtun de dus 175 cm
Cartus compactGROHE TurboStat cu termoelement din ceara
Reducerea treptata a debituluiGROHE SprayDimmer
Supapa integrata contra refluxuluiDa
Tehnologie de sigurantaGROHE CoolTouch
CuloareArgintiu
Garnitura ceramica1/2", 180 grade
Limitare optionala de temperatura43 grade C GROHE SafeStop Plus
Filtru impuritati inclusDa
Functie rasucire furtunFunctia Twistfree pentru prevenirea rasucirii furtunului

General

DisponibilitateIndisponibil
Garantie:60 luni
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre:Pachet GROHE compus din Baterie dus 34143003 cu termostat si Set dus 27243001 cu para Fit, Argintiu
Rating-ul dumneavoastra