Despre noi

Inspirati din pasiunea pentru electronice si electrocasnice, din 2012 ne-am luat angajamentul sa ne depasim limitele si sa construim conexiuni umane prin conectarea online cu clientii si comerciantii nostri. Prin intermediul magazinului nostru online iti punem la dispozitie o gama larga de produse inovative ale unor branduri de renume dar si produse ale brandurilor noastre proprii, in exclusivitate.

Strategia noastra se axeaza pe crestere economica si pozitionarea companiei pe un trend crescator, motiv pentru care incepand cu luna iulie 2020, magazinul Demax fuzioneaza cu compania Marelvi , un pionier in domeniul electronicelor si electrocasnicelor. Astazi, Marelvi este unul dintre cei mai importanti distribuitori de electronice si electrocasnice la nivel national si impreuna ne angajam sa desfasuram activitatea cu integritate, responsabilitate si corectitudine, cu respectarea principiilor si valorilor noastre comune care ne unesc si ne definesc spiritul antreprenorial.

Pasiunea pentru tehnologie si inovatie a existat dintotdeauna in AND-ul nostru de aceea misiunea noastra este sa ne inspiram clientii prin:
Diversitate - oferirea unei game largi de produse si branduri in exclusivitate;
Eficienta – ne dorim sa fim mereu cu un pas inainte si sa oferim clientilor nostri cele mai eficiente si performante produse in materie de tehnologie;
Max im de calitate – construim brand-uri pentru care ne dedicam in totalitate, astfel incat sa oferim pietei din Romania produse de o calitate remarcabila.


Viziunea noastra este aceea de a fi un leader de brand prin atingerea excelentei in satisfacerea cerintelor clientilor nostri. Ne bucuram de fiecare data cand asteptarile clientilor nostri sunt depasite datorita profesionalismului cu care ne angajam sa ne desfasuram activitatea.

Istoria si mostenirea familiei noastre, evolutia si rezultatele obtinute de-a lungul timpului stau la baza spiritului nostru antreprenorial si ne motiveaza sa ajungem in fiecare colt alt tarii. Suntem convinsi ca printr-o dezvoltare teritoriala si logistica continua, prin diversitatea canalelor de vanzare si prin respectarea angajamentelor, vom reusi sa colaboram cu clientii nostri pe termen lung si sa incheiem parteneriate de succes.

Oamenii reprezinta nucleul companiei. Echipa noastra este formata din leaderi cu experienta din diferite domenii de activitate care si-au dovedit in timp expertiza in domeniile noastre cheie.

Iti oferim o gama variata de produse ale unora dintre cele mai importante branduri de profil din piata pe care le punem la dispozitia clientilor nostri din cele 3 depozite: Radauti, Rudeni si Deva.
Distribuim toate categoriile de produse electronice si electrocasnice prin flota proprie sau prin colaborare cu terti. Livrarea este rapida oriunde in tara si gratuita pentru Bucuresti. Colaboram cu furnizorii si partenerii nostri si cautam solutii pentru a personaliza cele mai bune oferte si campanii promotionale pentru clienti. Plata produselor achizitionate se poate cu cardul, la livrare sau ramburs sau prin virament bancar, cu OP. Daca doresti sa achizitionezi produse cu plata in rate, iti punem la dispozitie modalitati de finantare cu ajutorul partenerilor nostri financiari iar daca nu stii ce solutie ti se potriveste mai bine, iti oferim noi consultanta si suport de specialitate.