Siguranta si simplitate


Se conduce simplu, are 3 trepte de viteza. Viteza maxima fiind de 25 km/h. Este dotat cu oglinzi, un display care va ofera toate datele necesare in timpul condusului. Toate comenzile sunt pe ghidon (semnalizari, claxon, lumini).
 

   
 


Spatioasa si confortabila


Modelul Eco Pikap este foarte rezistent datorita structurii solide, se comporta excelent pe orice tip de drum. Eco Pikap suporta greutate si are un volum mare pentru transportul bunurilor. Vine in dotare si cu un scaun rabatabil, in partea din spate, pentru a transporta doua persoane.
 

 

Instructiuni intretinere biciclete, scutere, triciclete si trotinete electrice

Aceste instructiuni sunt strict pentru mentinerea bicicletelor / scuterelor electrice pe o perioada de nefolosinta spre exemplu expunerea lor in magazine. Este recomandat sa :

• Incarcati produsul electric cel putin de 2 ori pe luna deoarece exista riscul ca dupa o perioada indelungata bateria sa necesite reformatare ( in cazurile in care se pot reformata ) .

• Modul corect de incarcare este de a introduce prima data mufa incarcatorului in bicicleta / scuter, dupa care se baga in priza, respectiv la finalizarea incarcarii se scoate prima data din priza dupa care se inlatura mufa din bicicleta / scuter.

• Durata de incarcare pentru bateriile Li-Ion este de 3-5 ore iar cele pe Plumb Acid 8-9 ore. ATENTIE – dupa câteva ore de incarcare LED-ul Rosu ( care indica incarcarea ) se va opri si va indica LED-ul Verde insa a nu se scoate de la incarcat pâna nu au trecut orele necesare pentru incarcare. In timpul incarcarii, contactul cu cheie trebuie sa fie in pozitia „oprit”. Toate bateriile se incarca simultan.

• Depozitarea si incarcarea acumulatorului se face intr-un loc acoperit, ferit de umezeala, la temperaturi cuprinse intre 10° si 38° C.

• Garantia se pierde in cazul in care bateria nu a fost incarcata corespunzator. In cazul bateriilor Plumb-acid acestea nu se lasa la un nivel mai mic de 10% si nu se incarca numai când acestea sunt descarcate suficient. Daca incarcati bateria dupa fiecare utilizare scurta riscati supraincarcarea acesteia si se poate defecta / umfla. Daca nu incarcati bateria cel putin o data la 15 zile aceasta pierde din capacitate din cauza sulfatarii.

ATENTIE : Nu asezati bateria lânga surse de caldura sau foc. Nu expuneti incarcatorul in apropierea apei !!

• In timpul incarcarii va rugam sa tineti bateria intr-un loc sigur in care copiii sa nu aiba acces la aceasta. Este indicat ca bateria sa fie incarcata complet atunci când o deconectati de la priza, astfel durata ei de viata poate fi afectata.

• Nu incercati sa incarcati bateria cu un alt incarcator decât cel adecvat. Incarcatorul are un circuit de 220V, va rugam sa nu incercati sa-l desfaceti.

• Atunci când incarcatorul este utilizat, acesta trebuie ferit de orice sursa de lichid, parti din metal care pot ajunge in interiorul acestuia. Dupa incarcarea acumulatorului nu lasati incarcatorul in priza. Aceasta poate fi cauza a defectiunii incarcatorului si/sau acumulatorului. Atunci când incarcatorul este in functiune nu trebuie acoperit cu nimic.

• Daca in timpul incarcarii se simte un miros ciudat de ars, sau incarcatorul se supraincalzeste, deconectati-l imediat de la priza si luati legatura cu departamentul de intretinere.

AVERTISMENT : Bateria se incarca doar cu incarcatorul acesteia !!

• Pe timul iernii acumulatorul se depoziteaza in locuri ferite de inghet. Trebuie sa tineti cont de conditiile meteorologice, astfel iarna autonomia bicicletei poate fi afectata. In cazul temperaturilor de 0° autonomia poate sa scada cu 30%, iar in cazul temperaturilor de -10° C aceasta poate sa scada si cu 50%.

Caracteristici generale

Tip produsTricicleta electrica
Putere motor (W)1500
Viteza maxima (km/h)25
Autonomie acumulator (km)60
Capacitate acumulator (Ah)20
Greutate maxima suportata (kg)300
Voltaj baterie72V
Frana fataDisc
Frana spateTambur
Dimensiune anvelopa fata3 x 12 inch
Dimensiune anvelopa spate4 x 12 inch
Dimensiuni (L x l x H)245 x 90 x 110 cm
Unghi de urcare15 grade
CuloareRosu
Garantie acumulator6 luni
Alte informatiiConform legislatiei in vigoare se elibereaza carte de identitate pentru acest model; pretul acesteia se adauga la pretul afisat

General

Livrare estimata:2-15 zile
BrandRKS
DisponibilitateIndisponibil
Garantie:12 luni
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre:Tricicleta electrica RKS ECO PIKAP, 1500W, Autonomie 60 km, Viteza maxima 25 km/h, Rosu
Rating-ul dumneavoastra

Intrebari si raspunsuri

Nici o întrebare încă. Fii primul care pune întrebarea!