• Verifica garantia sau Descarca certificatul de garantie Grohe de aici

Rezervor de WC incastrat Grohe Rapid SL 38721001, inaltime instalare 1.13 m, placa de actionare inclusa, rezervor de apa GD2

Cod Produs:
38721001
Garantie:
60 luni

deschidere-colet Deschiderea coletului la livrare.

Disponibilitate:
Indisponibil
1.02900 lei
GROHE este cel mai important furnizor mondial de accesorii sanitare si un brand global dedicat furnizarii de produse inovatoare de apa.


Timp de mai multe decenii, GROHE s-a dedicat valorii brandului in ceea ce priveste tehnologia, calitatea, designul si durabilitatea, ceea ce arata implicarea GROHE in crearea experientelor exceptionale si in asigurarea placerii pure a apei - “Pure Freude an Wasser”. Prin activitatile sale de inginerie, inovare si proiectare ferm ancorate in Germania, produsele GROHE poarta insigna de calitate "Made in Germany", consolidand in cele din urma increderea clientilor in brand.

Toate fabricile din reteaua de productie GROHE utilizeaza inginerie de productie de inalta precizie cu standarde ridicate GROHE. Astfel, GROHE se asigura ca produsele sale se ridica la cele mai exacte cerinte in ceea ce priveste manopera si functionalitatea.

General

DisponibilitateIndisponibil
BrandGrohe
Garantie:60 luni
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre:Rezervor de WC incastrat Grohe Rapid SL 38721001, inaltime instalare 1.13 m, placa de actionare inclusa, rezervor de apa GD2
Rating-ul dumneavoastra

Intrebari si raspunsuri

Nici o întrebare încă. Fii primul care pune întrebarea!