Functia de pre-curatare elimina fibrele nedorite
 

         

Sita QuickClean


Storcatorul Philips este primul storcator centrifugal de pe piata cu functie de pre-curatare. Turnand apa in elementul de o impingere, poti crea o fantana de apa in aparat, care elimină fibrele nedorite de pe capac si usureaza curatarea sitei.
 
Mare parte a fibrelor din pulpa se blocheaza de obicei in sita, ceea ce face curatarea foarte dificila. Datorita tehnologiei inovatoare QuickClean, toate suprafetele sitei sunt netede, ceea ce facilitează curatarea fibrelor cu un burete standard de bucatarie.

Motor puternic, de 700 W
 

         

Tehnologie QuickClean


Motor puternic de 700 W pentru amestecare si zdrobire eficiente.
 
Storcatorul Philips este conceput sa fie curatat usor gratie tehnologiei QuickClean. Curatarea se poate face acum intr-un minut, gratie sitei lucioase QuickClean, containerului integrat pentru pulpa si suprafetelor netede.

Container integrat pentru pulpa
 

         

Prepara pana la 2 litri odata


Pulpa va fi colectata in singurul loc in care ar trebui sa se afle: in recipientul pentru pulpa al storcatorului dvs. de fructe de la Philips. Prin urmare, nu mai este nevoie sa indepartati pulpa de pe alte componente, cum ar fi de pe capac. Datorita designului rotund si suprafetelor netede, fara unghiuri ascunse si crapaturi, pulpa este la indemana, iar recipientul este mult mai usor de curatat.
         
Poti prepara pana la 2 l de suc odata, fara a fi nevoie sa golesti recipientul pentru pulpa.

Tub de alimentare XL (75 mm)
 

         

Toata pulpa este colectata într-un loc pentru o curatare usoara

Tubul de alimentare foarte mare, de 75 mm, iti permite sa storci si fructe sau legume mai mari, precum merele, morcovii si radacinile de sfecla, fara a le taia în prealabil.           Pulpa va fi colectata in singurul loc in care ar trebui sa se afle: in recipientul pentru pulpa al storcatorului tau de fructe de la Philips. Prin urmare, nu mai este nevoie sa indepartezi pulpa de pe alte componente, cum ar fi de pe capac. Datorita designului rotund si suprafetelor netede, fara unghiuri ascunse si crapaturi, pulpa este la indemana, iar recipientul este mult mai usor de curatat.

Caracteristici generale

Material carcasaPlastic
Material recipientPlastic
Putere (W)700
Putere700
Capacitate recipient pulpa1200 ml
CapacitateCapacitate cana pentru suc: 800 ml
Lungime cablu1 m
CuloareNegru
Trepte viteza1

General

BrandPhilips
DisponibilitateIndisponibil
Garantie:24 luni
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre:Storcator de fructe Philips Viva Collection HR1855/70, 700 W, Recipient suc 0.8 l, Recipient pulpa 1.2 l, 1 Viteza, Negru
Rating-ul dumneavoastra

Intrebari si raspunsuri

Nici o întrebare încă. Fii primul care pune întrebarea!