GROHE este cel mai important furnizor mondial de accesorii sanitare si un brand global dedicat furnizarii de produse inovatoare de apa.


Timp de mai multe decenii, GROHE s-a dedicat valorii brandului in ceea ce priveste tehnologia, calitatea, designul si durabilitatea, ceea ce arata implicarea GROHE in crearea experientelor exceptionale si in asigurarea placerii pure a apei - “Pure Freude an Wasser”. Prin activitatile sale de inginerie, inovare si proiectare ferm ancorate in Germania, produsele GROHE poarta insigna de calitate "Made in Germany", consolidand in cele din urma increderea clientilor in brand.

Toate fabricile din reteaua de productie GROHE utilizeaza inginerie de productie de inalta precizie cu standarde ridicate GROHE. Astfel, GROHE se asigura ca produsele sale se ridica la cele mai exacte cerinte in ceea ce priveste manopera si functionalitatea.

 


   

GROHE StarLight


Pur si simplu stergeti robinetul cu o carpa uscata - suprafata extra neteda este rezistenta la zgarieturi si asigura un luciu de durata. Veti economisi timp de curatare in timp ce robinetul dvs. intotdeauna va arata stralucitor si nou.
 

   
 
GROHE QuickFix

Sistemul nostru GROHE QuickFix cu șuruburi acoperite vine cu instrucțiuni clare pas-cu-pas pentru a vă asigura că reduceti timpul de instalare cu până la 40%. Instalarea unui nou accesoriu elegant nu a fost niciodată mai ușoara!
 

   
 

GROHE TurboStat


Tehnologia noastra precisa de control asigura o curgere instantanee a apei la temperatura dorita si o mentine constanta, indiferent de fluctuatiile presiunii sau aprovizionarii cu apa.
 

   
 
GROHE SafeStop Plus

Siguranta ta este intotdeauna o prioritate pentru noi la GROHE. Sistemul nostru SafeStop Plus vine cu o limita prestabilita de temperatura a apei de 38 ° C. Daca se doreste, temperaturile mai ridicate pot fi selectate dupa dezactivarea butonului GROHE SafeStop. Pentru mai multa siguranta in acest mod, GROHE SafeStop Plus se asigura ca temperatura apei nu depaseste 50 ° C.
 

   

GROHE SafeStop


Ideala pentru casele cu copii, aceasta caracteristica de siguranta este setata la 38°C, impiedicandu-va sa cresteti temperatura apei prea mult. Daca se doreste, pot fi selectate temperaturi mai mari prin apasarea butonului. Optional, pentru o siguranta suplimentara: limitatorul GROHE SafeStop Plus, usor de montat, asigura o temperatura care nu depaseste 43°C.
 

   
 
GROHE SmartControl

Aceasta tehnologie inovatoare a fost dezvoltata pentru a oferi perfect usurinta functionarii: apasati butonul pentru a porni dusul, rasuciti pentru a regla volumul de apa si apasati din nou pentru a intrerupe sau opri dusul. Volumul de apa selectat este astfel presetat atunci cand reporniti. Pentru a utiliza simultan dusul pentru cap si corp, pur si simplu activati ambele butoane. Chiar si comutarea si combinarea modelelor de pulverizare este efectuata prin simpla apasare a unui buton.
 

Caracteristici generale

Continut pachet1 x Unitate comanda, Valve unic-sens, Filtru impuritati
Caracteristici cheieButon PushTurn, Termostat, Protectie anti-oparire, Limitator temperatura, Ajustabila Retroactiv
CuloareCrom
FinisajLucios
Alte informatiiPerformante debit: iesire A = 23 l/min, iesire B = 27 l/min, iesire C = 23 l/min, iesire A + B = 33 l/min, iesire A + B + C = 36 l/min, Necesita kit instalare compatibil cod 35600000

General

DisponibilitateIndisponibil
BrandGrohe
Garantie:60 luni
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre:Unitate control Grohe Grohtherm Smartcontrol 29121000, 3 iesiri, termostat, push&turn, masca metalica, filtru impuritati, necesita set fixare, Crom
Rating-ul dumneavoastra

Intrebari si raspunsuri

Nici o întrebare încă. Fii primul care pune întrebarea!